Skip to main content

Fontenehuset Drammen har i dag signert kontrakt om overgangsarbeid i Næringsforeningen i Drammensregionen. Der blir det en flott stilling som servicemedarbeider i 40% med oppstart 6. januar 2020. Vi er veldig takknemlige for det inngåtte samarbeidet med Næringsforeningen, og her ligger alt til rette for vår kollega Liv-Christine Hoem, som gleder seg til å starte. Dette er en gledens dag ikke bare for Liv-Christine, men også for Fontenehuset Drammen!

Hvordan føles det å ha fått din første jobb?
Det føles helt fantastisk! Jeg er utrolig glad og takknemlig for denne muligheten, og tror det vil bli veldig bra for meg.

Hva er ditt førsteinntrykk om arbeidsplassen?
Jeg fikk et veldig positivt inntrykk av både menneskene som jobber der og de nyoppussede lokalene. For meg virker det som at de har et trivelig arbeidsmiljø, og det gjør at jeg blir ytterlige motivert for oppstarten og kan senke skuldrene.

Vi ønsker Liv-Christine lykke til i den nye jobben!