Skip to main content

Medarbeidere

Irina er utdannet psykolog med tilleggsutdannelse i gestalt psykoterapi. Hun har tidligere jobbet som psykolog i skolevesenet, HR rådgiver, gestalt psykoterapeut, leder av utviklingsprogram og som kommunerådgiver. I tillegg til dette jobbet hun med kvalitative markedsundersøkelser. Irina er daglig leder på Fontenehuset Drammen.

Favorittsitat:  «Man blir ikke bedre av å være noen andre, vi blir bedre når vi aksepterer oss selv akkurat som vi er.»

Terje har tidligere jobbet som bilmekaniker og forskalingssnekker og som veileder innenfor rusrehabilitering. Terje er ansatt på enheten Kjøkken ved Fontenehuset.

Favorittsitat:  «Evnen til å legge det gamle bak seg, og strekke deg etter det nye.»

Ihary er utdannet sykepleier. Hun har tidligere jobbet i Drammen kommune, og har erfaring med arbeid innen psykiatri. Ihary er ansatt i enheten Drift ved Fontenehuset.

Favorittsitat:   «Våg å være den du er.»

Kathinka er utdannet frisør og coach, med tilleggsutdannelse i organisasjon og ledelse, samt serviceledelse. Hun har blant annet jobbet som veileder med individuell oppfølging og som kursleder i innvandrerkvinners kompetanse. Kathinka er ansatt på enheten Kjøkken ved Fontenehuset.

Favorittsitat:   «Jeg lærer noe nytt hver eneste dag.»

Ellen er utdannet innenfor visuell kommunikasjon, økonomi og ledelse. Hun har jobbet mange år med teknisk opplæring for oljebransjen og landbasert industri – først med utvikling av kurs og siden som avdelingsleder. Ellen er ansatt på enheten Drift ved Fontenehuset.

Favorittsitat:  «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.»

Sebastian Agerup-Stamnes

sebastian@fontenehuset-drammen.no

Sebastian er utdannet innenfor IT og kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som personlig assistent og rådgiver i finansbransjen hvor han også var tillitsvalgt i flere år. Sebastian er ansatt på enheten Drift ved Fontenehuset.

Favorittsitat:  «Selv 1000 mil starter med ett skritt»