Skip to main content

Medarbeidere

Irina er utdannet psykolog med tilleggsutdannelse i gestalt psykoterapi. Hun har tidligere jobbet som psykolog i skolevesenet, HR rådgiver, gestalt psykoterapeut, leder av utviklingsprogram og som kommunerådgiver. I tillegg til dette jobbet hun med kvalitative markedsundersøkelser. Irina er daglig leder på Fontenehuset Drammen.

Favorittsitat:  «Man blir ikke bedre av å være noen andre, vi blir bedre når vi aksepterer oss selv akkurat som vi er.»

Katrine har en Bachelor som yrkesfaglærer i helse og sosialfag. Utdannet innenfor sosial pedagogikk, personalutvikling og ledelse. Har tidligere jobbet som veileder for en tiltaksleverandør for NAV. Erfaring med veiledning og jobbklubb, individuell oppfølging og avklaring. Hun er ansatt som nestleder på Fontenehuset.

Favorittsitat:  Katrine liker Aristoteles sin tese om den gylne middelvei.

Ihary er utdannet sykepleier. Hun har tidligere jobbet i Drammen kommune, og har erfaring med arbeid innen psykiatri. Ihary er ansatt i enheten Drift ved Fontenehuset.

Favorittsitat:   «Våg å være den du er.»

Terje har tidligere jobbet som bilmekaniker og forskalingssnekker og som veileder innenfor rusrehabilitering. Terje er ansatt på enheten Kjøkken ved Fontenehuset.

Favorittsitat:  «Evnen til å legge det gamle bak seg, og strekke deg etter det nye.»

Liv Elin er utdannet innen kunst og har en bachelor i visuell kommunikasjon og markedsføring. Hun har arbeidet med reklame og design, og har i tillegg lang erfaring fra arbeid med mennesker i omstillingsprosesser. Liv Elin er ansatt på enheten Drift ved Fontenehuset.

Favorittsitat:  «We ask ourselves. Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be?”

Kathinka er utdannet frisør og coach, med tilleggsutdannelse i organisasjon og ledelse, samt serviceledelse. Hun har blant annet jobbet som veileder med individuell oppfølging og som kursleder i innvandrerkvinners kompetanse. Kathinka er ansatt på enheten Kjøkken ved Fontenehuset.

Favorittsitat:   «Jeg lærer noe nytt hver eneste dag.»

Ellen er utdannet innenfor visuell kommunikasjon, økonomi og ledelse. Hun har jobbet mange år med teknisk opplæring for oljebransjen og landbasert industri – først med utvikling av kurs og siden som avdelingsleder. Ellen er ansatt på enheten Drift ved Fontenehuset.

Favorittsitat:  «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.»