Skip to main content

Et sosialt fellesskap

Vi tilbyr et sosialt fellesskap også utenfor arbeidstiden, som bidrar til trivsel og samhold.

I tillegg til den vanlige driften av huset arrangerer vi også hyggelige sosiale fritidsaktiviteter for å styrke fellesskapet og bli bedre kjent med hverandre. Medarbeiderne og medlemmene planlegger aktivitetene sammen, og vi er alltid åpne for nye innspill. Frisk luft er bra for humøret og trivselen, og hver dag kan de som har lyst  bli med på «gåtur i lunsjen» –  en liten beinstrekk i nærområdet i halvtimen etter lunsj.

Annenhver onsdag har vi Fritidskafè fra 16.00 til 18.00 hvor vi lager mat sammen og hygger oss med spill, strikking, tegning og maling. Våre medlemmer har mange talenter og interesser, og de går ikke av veien for å holde kurs i både fotografering og fotoredigering.

Mange som har vært rammet av psykisk lidelse i løpet av livet kan oppleve sterke følelser av ensomhet og isolasjon, spesielt på helligdager. Huset holder åpent på julaften, påskeaften og 17. mai, for de som har lyst til å tilbringe høytidene sammen med oss. Vi har i tillegg Søndagsmiddag siste søndagen i måneden, hvor vi samles på huset for å lage middag og ha det koselig sammen.