Et sosialt fellesskap

Vi tilbyr et sosialt fellesskap også utenfor arbeidstiden, som bidrar til trivsel og samhold.

I tillegg til den vanlige driften av huset arrangerer vi også hyggelige sosiale fritidsaktiviteter for å styrke fellesskapet og bli bedre kjent med hverandre. Medarbeiderne og medlemmene planlegger aktivitetene sammen, og vi er alltid åpen for nye innspill.

Annenhver onsdag har vi Fritidskafe fra 16.00 til 18.00 hvor vi lager mat sammen og hygger oss med spill, strikking, tegning og maling. Våre medlemmer har mange talenter og interesser, og de går ikke av veien for å holde kurs i for eksempel både bildetaking og fotoredigering.

Siste fredag i måneden har vi heldagsturer med anledning til forskjellige friluftsaktiviteter. Frisk luft er ofte bra for humøret og trivselen, og de som har lyst får muligheten til å utforske nærområdet med blant annet aking, fisking, bading om sommeren, gåturer, og flere andre spennende alternativer.

Mange som har vært rammet av psykisk lidelse i løpet av livet kan oppleve sterke følelser av ensomhet og isolasjon, spesielt på helligdager. Huset holder da også åpent på julaften, påskeaften og 17. mai, for de som har lyst til å tilbringe høytidene sammen med oss. Vi har i tillegg Søndagsmiddag én gang i måneden, hvor vi samles på huset for å lage middag og ha det koselig sammen.