Skip to main content

Podcast

Ved Fontenen er en podcast hvor vi møter ulike mennesker som reflekterer rundt psykisk helse, livet i bølgedaler med og uten masker.

I Fontenehuset Drammens podcast jobber vi sammen med planlegging, research, innspilling og vi redigerer også selv. Dette er en fin plass å lære tekniske ting slik som redigering og "radioprating". Det er også ett fint forum for konstruktive diskusjoner, tanker om hva vi bør prate om, og hvordan vi tar for oss ting som er vanskelig å dele med andre.

Alle våre episoder ligger ute på Spotify, så vi anbefaler å følge oss der! Det kan du gjøre ved å trykke i boksen under.

Episode 6 - Politiske Partier om Fontenehuset
Vi har stilt flere politiske partier fire spørsmål om Fontenehuset. De er som følgende.
1. Fontenehuset i Drammen har eksistert i flere år, hva er ditt inntrykk og betydning for kommunen?
2. Fontenehuset i Drammen har vært finansiert med tilskudd fra kommunen, Helsedirektoratet (like mye i fra hver) og momskompensasjon. Nå er momskompensasjon bortfalt og departementets tilskudd er redusert. Noe som har ført til en økonomisk vanskelig situasjon for Fontenehuset. Hvilke tanker har ditt parti gjort om videre finansieringsmodell?
3. Hvordan mener du Fontenehuset bør jobbe fremover for å skape grunnlag for ønsket utvikling og drift?
4. Hva gleder du deg mest til i sommer?

Arbeiderpartiet med Lina Strandbråten

FRP med Ulf Erik Knutsen

MDG med Cathrin Janøy

Senterpartiet med Tanja Vatnås

SV med Tony Burner

KRF med Billy Tananger

Venstre med Herman Ekle Lund

Høyre med Kristin Surlien

Rødt med Jørgen Wilhelmsen


Episode 5 - Sommerspesial
Dette blir en litt annerledes episode, hvor vi har en filmanmeldelse hvor vi har sett storfilmen "The Flash". Vi har også "fem på huset" om deres sommerplaner, hvor noen skal lete etter den riktige badestranden, og andre skal finne bakker å løpe opp. Vi ønsker dere en riktig god sommer.


Episode 4 - Strømsgodset gatelag
Vi får besøk av Morten Martinsen og Michael som deler sin passion for gatefotball. Nasjonal turnering er det store sportslige høydepunktet for Gatelagene. I 2023 er det Brann som er vertskap for turneringen.


Episode 3 - Hverdagen på Fontenehuset
Hva er et Fontenehus og hva gjør man der? Vi har "fem på huset" og intervju med Terje som er medarbeider på kjøkkenet, om hva huset betyr for folk, og hvordan alle blir inkludert i den arbeidsrelaterte hverdagen. I tillegg får vi et dikt av Lars Jørgen og gitarspill av Michell.


Episode 2 - Påske Ved Fontenen
Hvordan kan ensomhet og felleskap i påsken bli bedre? Vi får forskjellige fortellinger om hvordan vi opplever påsken, og tips om hva man kan fylle påskeegget med.


Episode 1 - Valentinsdagen
Hvordan er det å være singel på Valentinsdagen? Vi prater med Heidi som tilfeldigvis havnet på valentinsdate, og hvor kommer Valentinsdagen fra? Med i denne episoden er Lars-Jørgen, Daan, Heidi og Sebastian.

Takk til Sankt Halvard Rotary klubb for midler til podcastutstyr
Vil du bidra til å gjøre en forskjell? Støtt oss på spleis.no/fontenehusetdrammen