Skip to main content
Blogg

Intervju med vår nye medarbeider

Av oktober 16, 2019oktober 25th, 2019Ingen kommentarer

 1. Kan du introdusere deg selv?
  Ja, det kan jeg godt! Mitt navn er Adrian Nadarevic. Jeg er 18 år og om noen dager fyller jeg 19. I fritida mi liker jeg å omgås med venner, holde meg sosial, og svømme når jeg finner tid til det. Jeg er fra Lier, og har fullført videregående skole utdanning på St. Hallvard vgs.
 2. Hvor lenge blir du her på Fontenehuset Drammen?
  Jeg starta 1 oktober i år, og jobber ut året.
 3. Er du her i praksis eller vanlig jobb?
  Det er vanlig jobb. Det er 50% vikariat stilling og jeg jobber her mandager, tirsdager og fredager. Som oftest jobber jeg fra 09:00 til 15:15 når jeg er her.
 4. Hva skal du gjøre videre når du er ferdig her?
  I slutten av april skal jeg til Stavanger i Madla, og her starter jeg førstegangstjenesten min i luftforsvaret. Jeg gleder meg skikkelig. Etter forsvaret er jeg fortsatt usikker på hva jeg skal studere, men jeg har litt under to år til å undre på det, så jeg tar det rolig.
 5. Er du på Drift enheten eller kjøkken enheten?
  Jeg «tilhører» drift enheten, men jeg jobber også med IT-relaterte oppgaver her på huset.6. Hvordan har det vært så langt? Positivt eller negativt?
  Meget positivt, selvfølgelig! Det har vært utrolig spennende. Mange interessante mennesker, med flotte historier. Å kunne snakke og jobbe med mange forskjellige mennesker er fantastisk, da det er alltid mye å lære. Alle her er hyggelige, og det gjør meg veldig glad. Som sagt så liker jeg å omgås med venner og holde meg sosial, så å ha muligheten til å jobbe her føles litt ut som en drøm. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å jobbe her.
 6. Hva var første inntrykket du fikk etter de første dagene dine her?
  Jeg følte meg veldig komfortabel. Jeg var på besøk to ganger før jeg startet 1. okt, begge gangene var det lunsj da jeg kom. Det var som å spise middag sammen med en stor familie, masse latter.
 7. Hvor fikk du høre om Fontenehuset Drammen?
  Jeg har hørt navnet flere ganger før, men aldri visst hva det egentlig er. Jeg var på utkikk etter en jobb og fikk høre om Fontenehuset, og at de trengte en ung person på huset til å hjelpe. Jeg gjorde litt research, og det virket som et veldig koselig sted. Det var enda koseligere da jeg kom på besøk.
 8. Hva motiverer deg til å gå på jobb?
  Veldig godt spørsmål. Jeg har hatt 2 jobber før, men jeg har aldri fått en lik følelse som jeg får hver gang jeg skal til Fontenehuset. Fellesskapet er det som holder meg motivert her.
 9. Hvor ser du deg selv om fem år?
  Halvveis inn i studiet mitt. Hva jeg skal studere undrer jeg fortsatt på, men huset har hjulpet meg til å danne en ny pekepinn.