Skip to main content
Blogg

Pandemifri Bysommer i Drammen!

Vel, ikke helt pandemifri – men friere uten munnbind. Vi får klemme og slipper «meter`n». Fremdeles med innslag av Antibac for vår egen trygghet.

En flott sommer i Drammen, med mange fine vandreturer rundt den flotte ælva vår og i åsene rundt.

Meget imponert over bygartnerne som sent og tidlig steller byens mangfoldige blomsterprakt!!

Jeg hører til de som ikke går rundt med musikk eller podcast på ørene, men nyter stillhet, fuglekvitring og av og til vind som suser i trærne. Slikt er jo opptil hver og en av oss

Tenk så deilig det er å finne seg en benk i parken, eller skogen med medbrakt bok, kaffe og niste.

Noen ganger flere turer daglig. Tidlig på morgenen med det spesielle morgenlyset og sent på kveld, med solnedgang.

Jeg har nok dessverre gått glipp av noen gode opplevelser med venner og familie, for som kjent er dagsformen varierende for mange av oss fontenehus-medlemmer. Sånn er det bare!

 

Til og med en «Pilgrimstur» har det blitt i Drammen, Lier og Asker kommune, i lag med kollega Kathinka i nydelig sommervær og himmelske sunne vafler.  «Apostlene hester» fikk «kjørt» seg 😊.

 

Tur i Parken og på Gulskogen gård med Fontenehuset, er faste sommerinnslag.

Det ble også en «utenbys tur» Vi var en glad og spent gjeng som skulle delta på Arendalsuka, en årlig stor og viktig politisk happening.

Kjempeflott tur, gode samtaler, foredrag og nye vennskapsbånd med andre Fontenehus. Alle bodde på Hove leir og vi hadde vakter på Fontenehus Norge stand i byen.

September og høstmåneden er her, men ennå fine dager. Vi har hatt en fantastisk overnattingstur til Killingen leirsted i Sandebukta. 28 personer fra Fontenehuset deltok. Nydelig vær og mange aktiviteter og god mat og gode samtaler.

      

Heldige oss som kunne bruke donasjoner til husets medlemmer, på et slikt arrangement. Ren terapi og «balsam for sjela». Vi hadde god lagånd og ble bedre kjent.