Skip to main content

Jeg har alltid  jobbet som frilanse musiker/og pedagog – mye og noen ganger mindre, men jeg har vært det gjennom hele livet. Har jobbet i Lier, Svelvik og Haug prestegjeld som frilanseorganist, og ved behov som lærer i fiolin og piano ved kulturskolene i Oslo, Bærum og Asker. Det har alltid vært stort behov for en frilanser, så jeg har alltid hatt en del å gjøre. Det er også slik jeg ønsker å ha det.

Er egentlig en privat person men har begynt å legge ut noen innlegg på Facebooksiden min om hva jeg driver med – som alle andre gjør for tiden. Kjekt å fortelle verden hva en driver med. Jeg har oppdatert CVen min i det siste, og fått inn bekreftelser og mange fine attester på min jobb som frilanse-organist, musiker, og pedagog. Der ser en hvor mye en har stått på igjennom livet. Liker å være frilanser og styre dagene selv, men hvem vet, kanskje jeg søker noe fast en gang. Det vil tiden vise. Foreløpig er jeg fornøyd med jobben min som den er. En frihet og være frilanser, noe jeg liker godt. Og så er den veldig variert og kreativ!

 

Hyggelig å undervise barn og unge i piano. Takknemlig for å ha en givende jobb i Bærum.  

 

Bilder fra gudstjenesten i  vakre Sylling kirke. Barokk orgel av det nederlandske orgelmerket, Reil .