Skip to main content

Da alt ble stengt ned 13 mars ble jeg skremt over det som skjedde. Det måtte jo være alvorlig når de gjorde slike tiltak. Jeg forberedte meg på å være lenge hjemme og Stine skulle ha hjemmeskole. Mange tanker fløy rundt i hodet mitt. Åssen skulle dette her gå?

Hjemmeskole for Stine begynte på tirsdagen etter, med timer på «Classroom». Dette gikk over all forventing og lærerne var ganske godt forberedt.

Nå fikk jeg plutselig mye tid hjemme og da kunne jeg fortsette med min store hobby og lidenskap; puslespill. Når jeg setter meg ned og pusler glemmer jeg tid og sted. Med alt fra 1000 til 5000 brikker blir jeg fullt opptatt med det jeg holder på med og de tunge tankene må vike. Jeg koser meg når flotte motiver trer fram – bit for bit. Det er så vidt jeg klarer å rive meg løs for å gå tur med hunden min Dina. I koronatiden har jeg også gått tur med gode venner, og vært med på de tilbudene som Fontenehuset har hatt – alt fra videomøter til turer, aktiviteter og trim i parken. Det har vært godt å treffe andre men savner veldig å kunne gi klemmer.

Enn så lenge… stor digital klem fra Karine