Skip to main content

Hverdagshelt, hva er det?

I disse coronatider er det noen mennesker som skiller seg ut.

De som jobber i helsesektoren, kollektivtransporten og ikke minst,

Vi som jobber i butikk.

I disse tidene jobber jeg som vanlig, opp og stå mandag, onsdag og fredag. Jeg føler meg heldig som jobber på Meny på Union brygge. Selv i disse corona tider er vi alltid lyspunkter for hverandre, alltid en god følelse å jobbe her.

For det er jo ikke lett å holde motet oppe nå. Med corona og mørketiden over oss så er lyspunktet mitt å komme de dagene på jobb. Å kunne bidra med å legge på plass varer, hjelpe kunder og fly rundt i butikken med alle slags ærender gjør at det negative fokuset blir borte fra mitt hodet. For meg betyr dette mye. Å kunne bidra til at folk får mat på bordet, at de vet at noen der ute går og setter på plass varer,  –  så de kan få følelsen av å handle med trygghet. Om de møter oss i butikk eller bestiller på nett. Jeg er veldig stolt av jobben jeg gjør, det å glede andre er det viktigste for meg. Det er det som gjør meg til den hverdagshelten.