Skip to main content

Klokken er 06.30 om morgen når vekkerklokka på mobilen gir lyd fra seg. Jeg synes det er allright med god tid om morgen før jeg reiser, ett par knekkebrød, litt iste før jeg går til bussen 07.20. 15 minutter senere står jeg på Strømsø torg og retter nesen mot Union brygge, gir ett lite smil til de som kommer meg i møte, for hva er vel ikke en bedre morgen en å få et smil? Jeg tusler nesten mot Fontenehuset, men skal ikke dit denne dagen. For akkurat denne dagen skal jeg på jobben som jeg har blitt veldig glad i. Nemlig Butikken Meny der jeg jobber 5 timer, 3 dager i uken. Jeg går inn døren for ansatte og tusler inn, hilser på kollegaene som jeg møter på, så er det opp å skifte. Tar et par minutter inne på kantina for ett kjapt glass vann før dagen starter.

 

08.00:

Da er dagen i gang og jeg tar en av de mange handlekurvene som står på lageret og tusler ut i butikken med et smil. Fremtrekk står oftest på min dagsorden med dagsmål om å rydde i 6 hyller. 6 hyller kan høres lite ut, Jeg kan også få andre små oppgaver innimellom dette og bistå kunder som trenger hjelp, tips og råd, så da går tiden fort. Det blir også en del turer til lageret og papp-pressen i løpet av dagen, men jeg trives veldig godt med dette. Det blir også gode samtaler med både kunder og kollegaer, som kommer ofte også noe bekjente. Blir gjerne litt småprat også i løpet av en hektisk hverdag. Noe av den største glede jeg har ved denne jobben må være smilene og gleden som man får fra kundene når man har hjulpet dem. Gir også alltid et smil til kundene, for det er viktig å få dem til å føle seg sett.

 

Tiden før Meny:

Jeg tenker ofte på hvor jeg var før jeg begynte på Meny, tiden på Fontenehuset var helt fantastisk. Jeg lært mye om meg selv på disse 6 årene jeg har vært medlem. Jeg vet med sikkerhet at hadde ikke jeg hatt Fontenehuset, så hadde ikke jeg fått jobbe på en så fin og fantastisk plass som Meny, her på Union brygge. Savner jeg Fontenehuset? Både ja og nei. Jeg savner menneskene, men har også tatt et skritt videre. Skrittet som gjorde at jeg fikk drømmejobben som jeg trives veldig godt i.