Skip to main content
Blogg

De tre trollungene

De tre trollungene, Ludvik, Molly og Klara.

En dag i juli var jeg på besøk hos Lena (venninnen min). 2 av kattene hennes hadde fått kattunger. Jeg hadde ingen planer om å skaffe meg katt, men Stine ville gjerne ha en og Dina kunne også tenke seg en lekekamerat. Etter å ha tenkt meg godt om og vi fikk snakket om det hjemme, ble det katt i hus. Vi falt begge for en rød/orange hannkatt som fikk navnet Ludvik. Jeg ville ha en katt til slik at Ludvik ikke var alene når vi var borte over natta. Jeg og Stine ble forelsket i hver vår kattunge. Så da ble det totalt 3 kattunger på oss. Det er 2 hunnkatter som heter Molly og Klara. Molly er blanding av hvit og orange mens Klara er spraglete.

Ludvik er en kosebamse som stadig kommer innom fanget for å få litt kos. Han sover ofte på sofaen ved siden av meg. Han er tillitsfull og veldig nysgjerrig. Han liker å gå inn i ting som f.eks bærepose og sekk. Veldig leken og glad i ledninger o.l. Utforsker alt nytt.

Molly er ei veldig mammajente som ofte kommer for å få kos og liker å ligge på fanget eller tett inntil meg. Hun får aldri nok kos. Nysgjerrig og klatrer på alt for å utforske.

Klara er dokka mi. Hun er litt reservert og hun kommer sjelden bort for å få kos. Hun er veldig forsiktig og vi jobber med å få henne mer kosete.

Det er veldig artig og underholdene med katter i huset. De gjør så mye rart.

Nå er de chippet, sterilisert og vaksinert og klare for utelivet.

Molly sover på dyna mi.

Ludvik leker i posen.

Ludvik, Klara og Molly koser seg på soveplassen sin.

To små frøkner i body