Hvordan bli medlem?

Det er frivillig å bli medlem. Medlemskapet er gratis og uten tidsbegrensning.

For å bli medlem må du ha bostedsadresse i Nye Drammen eller en av nabokommunene, og ha eller ha hatt en psykisk sykdom. Vi spør ikke etter en diagnose, men er heller ikke redd for å snakke om det. Du kommer, og blir møtt, som den du er.

Man trenger ingen henvisning for å bli medlem, og det er heller ingen venteliste. Vi har omvisning hver formiddag kl. 10.00, og på tirsdager og torsdager har vi i tillegg omvisning kl. 13.30. Som regel foregår omvisningen en til en, men om vi har stor pågang kan det bli gruppeomvisning med maks 6 personer. Om du foretrekker en til en omvisning sier du fra om det når du ringer oss. Alle omvisninger må bookes i forkant på telefon 412 20 745 eller post@fontenehuset-drammen.no.

Kom gjerne i følge med en venn om du ønsker. Etter omvisningen kan du avtale et andregangsbesøk for å bli bedre kjent med huset. Er tilbudet noe for deg, kan du registrere deg som medlem og delta i fellesskapet.

Som medlem får du all den støtten og veiledningen huset kan tilby deg og kan delta i våre arbeids- og fritidsaktiviteter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!